Tábor szabályzata

- tervezet -

A The Big Meet tábor célja, hogy egy csodálatos hetet élj át és jól érezd magad: miközben találkozol Jézus Krisztussal, megismerkedsz angolokkal és más magyar fiatalokkal, fejleszted az angol nyelvtudásodat és változatos programokon veszel részt. Ahhoz, hogy ez megvalósulhasson, fontos, hogy pár szabályt betarts!

Figyeljünk egymásra, hogy közösen élvezhessük a tábort!
Figyelj a többiekre, testi-lelki épségükre! Ne káromkodj, ne verekedj, ne légy tiszteletlen vagy bántó! Inkább légy nyitott az új barátságokra vagy épp a régiek megerősítésére!

Vegyél részt a programokon és éld át az élményeket!

Légy részese a programoknak, mindig légy ott időben és a megfelelő helyszínen!
Élvezd a játékokat, sportot és egyéb programokat úgy, hogy közben légy tekintettel a többiekre, tartsd be a játékszabályokat!
Ne maradj ki az élményekből, ne bújj bele a telefonodba! Figyelj az előadásokra, énekelj közösen a többiekkel! Az előadások kivételével bátran beszélgess másokkal, ismerd meg őket!
Tartsd be az esti takarodót, hogy mindenki kipihenhesse magát éjszaka!

Vigyázz a környezetedre!

Ne tégy kárt más tulajdonában, legyen az egy másik táborozóé, vagy a táborhelyé!
Tartsd tisztán és rendben a környezetedet, illetve legyen gondod magadra!

Figyelj a vezetőkre!

Tartsd be a tábor szabályait és fogadj szót a vezetők, gyülekezeti/iskolai felelősök, programvezetők kéréseinek!
A tábor területét csak a táborvezető vagy a gyülekezeti/iskolai felelősöd engedélyével lehet elhagyni!

Öltözz kényelmesen, és ne kihívóan!

Öltözz szolidan, és a meleg ellenére se viselj túl rövid, sokat mutató, kihívó ruházatot! Ne hozz magaddal csúnya szavakat, sértő feliratokat, képeket tartalmazó ruhadarabokat, kiegészítőket!

Ne!

A táborozás teljes ideje alatt tilos a dohányzás, az alkohol- és kábítószer-fogyasztás, valamint a nem házastársak közötti testi kapcsolat!
A tábor területére szigorúan tilos behozni alkoholtartalmú italt, kábítószert, bármilyen szúró vagy lőfegyvert, kést vagy veszélyes eszközt, illetve erkölcstelen (pl. pronográf, erőszakos, trágár) tartalmú nyomtatott, vagy elektronikus tartalmat!

 .