ACORNCAMPS

Az ACORNCAMPS keretén belül ifjúsági táborokat szervezünk, ifjúsági vezetőket képzünk és forrásanyagokat állítunk össze, hogy elősegítsük a Biblia-központú ifjúsági munkát a gyülekezeteken belül. Evangéliumi szervezet lévén, evangélium- és Biblia központú gyülekezetekkel együttműködve szolgálunk.

Táborok

2001 óta szervezünk angol nyelvű keresztény táborokat fiataloknak református, evangélikus és baptista, magyar és angol gyülekezetekkel.
A táborok lehetőséget adnak:

  • Evangélizációra, az angol nyelv gyakorlása vonzó lehet azon fiatalok számára is, akik nem járnak gyülekezetbe
  • Értelmező-magyarázó Biblia tanításra, fiatalok számára elérhető módon
  • Képzési lehetőségre, hogy egymástól tanuljunk és fejlődjünk az ifjúsági szolgálatban
  • Misszióra

Ifjúsági vezetők képzése

Az ACORNCAMPS elkötelezett arra, hogy ifjúsági vezetőket képezzen a Biblia tanításában, hogy az Igéhez hűen, relevánsan és világosan adják át azt. Többek között szervezünk heti Bibliaműhelyt, konferenciákat és képzéseket ifjúsági vezetők számára és igény szerint tanácsadást ajánlunk ifjúsági csoportoknak.

Forrásanyagok biblia-központú ifjúsági szolgálathoz

Az ACORNCAMPS biztosítani szeretne biblikus és minőségi forrásanyagokat, melyek könnyen használhatók ifivezetők számára. Elsősorban olyan anyagokat tervezünk, amelyek segítségével az ifivezetők egy egész Bibliai könyvet, vagy annak nagyobb részét tudják tanítani, illetve az Ige alapján tudnak témákat megbeszélni. A fiatalok számára pedig online videókat készítettünk az Ige olvasásának elősegítésére a NTiOY (Újszövetség olvasása egy év alatt) keretén belül.

Keresztény alapítvány

Az  ACORNCAMPS egy angol keresztyén alapítvány, melynek munkatársai kárpát-medencei magyar gyülekezetekkel (felekezetektől függetlenül) együttműködve ifjúsági missziót folytatnak. Minden szolgálatunk non-profit és nem valósulhatna meg nagylelkű magyar és angol adományok nélkül.
Az ACORNCAMPS az Acorn Hungary Trust néven bejegyzett UK charity (regisztrációs szám: 1127958), Angliában (regisztrációs szám: 6166793).
Székhely: 77 Camrose Waz, Basingstoke, RG21 3AW, UK.

 .