Munkatársaink

Kapcsolat

Zsófi Oatridge

Magyar kapcsolatok

Zsófi a férjével, Andyvel és 3 gyermekével 2013-ban költözött vissza szülőföldjére, Magyarországra, miután 10 évig élt az Egyesült Királyságban. Szívesen dolgozik Andyvel az ACORNCAMPS irodában és azon kívül is, szeret sütni együtt a gyerekekkel és nagyokat kirándulni.

Andy Oatridge

Alapítvány vezető

Andy régóta szereti Magyarországot és az ifjúsági munkát. Feleségével, Zsófival együtt alapította az ACORNCAMPS szervezetet. Andy anglikán lelkész, Liverpool szurkoló, szeret új dolgokat kitalálni, focizni, filmet nézni és családjával együtt kikapcsolódni.

Anna Poór

Tábor szervező

Miután Anna önkéntesként szolgált az első tinitáborban 2001-ben, minden évben visszatért Magyarországra, ma pedig már itt is él, és az ACORNCAMPS szervezetnek dolgozik. Még szorosabb lett a kapcsolata az országgal, amint elkezdte tanulni a magyar nyelvet, de igyekszik jobban megérteni a kultúrát is, sőt immár egy magyar férfinek a felesége!

Tóth Krisztián

Magyar kapcsolatok támogatás


Szilárd Tam

Missziós munkatárs

Szilárd 2020-ban költözött vissza Magyarországra, miután 6 évet töltött Londonban, ahol felfedezte, hogy mennyire szereti az ifjúsági munkát. Most az ACORNCAMPS szervezetben dolgozik, mint misszionárius. Szilárd szereti a sportokat, idegen nyelveket, a természetet és a jelentőségteljes beszélgetéseket.

Jane Dennis

UK Pénzügyi adminisztrátor


Berecz Juli

HU Pénzügyi adminisztrátor


Carl Brooks-Plunkett

Gyermek- és ifjúságvédelmi felelős

 

Mikola Bori

Ifjúsági vezető képző

 

Stephen Cartledge

Angol gyülekezeti kapcsolatok felelős

Kuratóriumi testület

David Todd

Kuratóriumi elnök

Tim Dennis

Gazdasági vezető

Ken Oatridge

Kuratóriumi tag

Dr Phil Harper

Kuratóriumi tag


Claire Wroe

Kuratóriumi tag


Matthew Price

Kuratóriumi tag


Magyar & angol önkéntesek

Az ACORNCAMPS szolgálatát sok önkéntes munkatárs is végzik. Szolgálati területük elsősorban a tábor vezetés, a tolmácsolás, az írott anyagok fordítása és az angol team segítése. Hálásak vagyunk az együttműködésükért.

 .